“Gevulde tomaten zijn een ware delicatesse. Combineer dat met zoete aardappelpuree en je hebt een echte topper op tafel!” Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de hoedjes van de tomaten en hol het vruchtvlees voorzichtig uit met een lepel. Strooi wat zout in de holle tomaten en zet   Read More ...

Categories: Hoofdgerechten, Recepten

“Een quiche is een hartige open taart met een vulling die kan verschillen van seizoen tot seizoen. Vooral deze quiche met spinazie en geitenkaas is een absolute aanrader!” Voorbereiding: Laat de zongedroogde tomaatjes goed uitlekken. Hak de tomaatjes grof. Hak de knoflook fijn. Snijd de geitenkaas in plakjes van ongeveer   Read More ...

Categories: Hoofdgerechten, Recepten

“De bekende en typische Belgische boerenkost: zie hier de preischotel!” Bereidingswijze: Kook de prei gaar met een beetje zout en giet vervolgens af. Kook tegelijk met de prei de aardappelen gaar, giet ze af en droog ze. Laat afkoelen en snijd ze in schijfjes. Smeer de vuurvaste schotel in met   Read More ...

Categories: Hoofdgerechten, Recepten

Recent Recipes

Verfrissende granita

Posted on jun - 15 - 2014

0 Comment

Het perfecte roerei

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Volkoren wentelteefjes

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Zelfgemaakte amandelmelk

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Recent posts