Bereidingswijze: Maak het gehakt op. Was de tomaten en snijd het hoedje eraf. Ontpit de tomaten voorzichtig (behoud de inhoud!). Kruid de tomaten en leg ze omgekeerd op keukenrol. Vul ze op met het gehakt. Schil de ui en snijd fijn, stoof ze en neem van het vuur. Voeg hierbij   Read More ...

Categories: Hoofdgerechten, Recepten

“Voor de Duitse liefhebbers: een heerlijk, luchtig zomers gerecht!” Voorbereiding:  Kook de aardappelen op een licht vuurtje, zo’n 20 minuten lang. Zet de kookpot aan de kant en laat ze afkoelen. Bak ondertussen de schnitzel gaar. Bereidingswijze aardappelsalade: Snijd de aardappelen in vier. Meng de aardappelen met mayonaise. Voeg op   Read More ...

Categories: Hoofdgerechten, Recepten

“Deze overheerlijke goulash is super lekker bij een goed bakje frieten en een fris slaatje!” Bereidingswijze: Bak het vlees bruin in de olijfolie. Kruid met peper en zout. Blus met water en zet het vlees helemaal onder. Voeg het bouillonblokje, de tomatenpuree en de laurierbladeren toe en meng dit goed onder mekaar.   Read More ...

Categories: Hoofdgerechten, Recepten

“Dit gerecht is zonder twijfel een absolute topper voor feestelijke gebeurtenissen! Wij hebben dit recept voor de eerste gemaakt met kerstmis 2011 en we hebben ongelooflijk gesmuld! Zeker een aanrader!” Voorbereiding (dag voordien): Snijd de wortel in schijfjes. Pers de knoflookteen. Versnipper de sjalot. Maak een vers kruidentuiltje (3 takjes peterselie,   Read More ...

Categories: Hoofdgerechten, Recepten

Recent Recipes

Verfrissende granita

Posted on jun - 15 - 2014

0 Comment

Het perfecte roerei

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Volkoren wentelteefjes

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Zelfgemaakte amandelmelk

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Recent posts