“Deze overheerlijke goulash is super lekker bij een goed bakje frieten en een fris slaatje!” Bereidingswijze: Bak het vlees bruin in de olijfolie. Kruid met peper en zout. Blus met water en zet het vlees helemaal onder. Voeg het bouillonblokje, de tomatenpuree en de laurierbladeren toe en meng dit goed onder mekaar. Read More ...
Bereidingswijze: Smelt de boter in de kookpot. Stoof er een ajuintje in. Voeg er een lepel bloem bij van zodra de ajuinen gaar zijn. Je krijgt dan een dikke massa. Doe er wat water bij tot je een fijne saus krijgt. Doe er een dikke lepel azijn bij met daarna Read More ...
Bereidingswijze: Smelt de boter op een laag vuurtje. Voeg de bloem bij de boter en roer het goed door totdat er een gladde massa ontstaat. Voeg al roerend de melk erbij tot er een gladde gebonden saus ontstaat. Laat de saus nog 5 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de kaas bij Read More ...