Posted by on nov - 8 - 2011 under Hoofdgerechten, Recepten
Ingredients
  • boter
  • bloem
  • azijn
  • 1 ui
  • water
  • peper + zout
Cuisine: Cooking time: 5 - 10 mins Serving: 2 people

Bereidingswijze:

  1. Smelt de boter in de kookpot.
  2. Stoof er een ajuintje in.
  3. Voeg er een lepel bloem bij van zodra de ajuinen gaar zijn. Je krijgt dan een dikke massa.
  4. Doe er wat water bij tot je een fijne saus krijgt.
  5. Doe er een dikke lepel azijn bij met daarna peper en zout (naar smaak).
Meal: Food type:

2 Responses so far.

  1. william pieters zegt:

    in plaats van water doe je er het kooksop van de aardappelen bij,dat geeft nog wat extra binding…en je kan ook in plaats van azijn het sap van een versgeperste citroen gebruiken…..

Leave a Reply


Recent Recipes

Verfrissende granita

Posted on jun - 15 - 2014

0 Comment

Het perfecte roerei

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Volkoren wentelteefjes

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Zelfgemaakte amandelmelk

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Recent posts