Posted by Andy on apr - 8 - 2013 under Hoofdgerechten, Recepten
Ingredients
  • 250 g tomaten
  • 1/2 groene paprika
  • 1/2 ui
  • 2 kipfilets in reepjes gesneden
  • 1,5 el olijfolie of koolzaadolie
  • 150 ml groentebouillon
  • 0,5 takje basilicum
  • pezo (peper en zout)
Cuisine: Cooking time: 30 mins Serving: 2 people

“Een tomaten stoofpotje boordevol vitamientjes én bovendien nog eens lekker simpel!”

Bereidingswijze:

  1. Dompel de tomaten 1 min onder in kokend water, pel ze en snij ze in schijfjes. 
  2. Snij de paprika doormidden, ontpit en ontvel hem en snij in fijne reepjes.
  3. Snipper de ui.
  4. Verhit de olie in een stoofpot, fruit de ui en bak de kip.
  5. Voeg de tomaten en paprika toe, giet de groentenbouillon erbij, kruid met pezo en bestrooi met peper.
  6. Dek de stoofpot af en laat 30 min zachtjes sudderen.
  7. Bestrooi met basilicum en dien op met rijst.
Meal: Food type:

Leave a Reply


Recent Recipes

Verfrissende granita

Posted on jun - 15 - 2014

0 Comment

Het perfecte roerei

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Volkoren wentelteefjes

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Zelfgemaakte amandelmelk

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Recent posts