Posted by Andy on dec - 28 - 2011 under Hoofdgerechten, Recepten
Ingredients
  • 1 stronk witloof per persoon
  • olijfolie
  • vloeibare honing
  • peper + zout
Cuisine: Cooking time: 10 - 15 mins Serving: 5 people

“Dit overheerlijke bijgerecht pas ongelooflijk goed bij veel verschillende soorten hoofdgerechten. Probeer het zeker eens met ons hindegebraad met wijnsaus!”

Bereidingswijze:

  1. Snijd de witloof stronken in grove stukken.
  2. Verwarm een pan voor en giet er olijfolie in.
  3. Stoof de witloof aan. Giet regelmatig het vrijkomende vocht weg!
  4. Kruid af met peper en zout.
  5. Voeg een flinke scheut vloeibare honing toe en laat karameliseren.
Meal: Food type:

Leave a Reply


Recent Recipes

Verfrissende granita

Posted on jun - 15 - 2014

0 Comment

Het perfecte roerei

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Volkoren wentelteefjes

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Zelfgemaakte amandelmelk

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Recent posts