Posted by on okt - 23 - 2012 under Hoofdgerechten, Recepten
Ingredients
  • 150 g aardappelen
  • 250 g knolselder
  • water
  • magere melk
  • nootmuskaat
  • peper + zout
  • vetstof: bv. Alpro Soya Bakken en Braden
Cuisine: Cooking time: 30 mins Serving: 2 people

Bereidingswijze:

  1. Was en schil de aardappelen.
  2. Maak de knolselder schoon en snijd in kleine blokjes.
  3. Kook de aardappelen samen met de knolselder gaar, giet af en pureer.
  4. Voeg de melk, kruiden en wat vetstof toe.
Meal: Food type:

Leave a Reply


Recent Recipes

Verfrissende granita

Posted on jun - 15 - 2014

0 Comment

Het perfecte roerei

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Volkoren wentelteefjes

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Zelfgemaakte amandelmelk

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Recent posts