Posted by on okt - 24 - 2012 under Hoofdgerechten, Recepten
Ingredients
  • 1 liter water
  • 2 soeplepels azijn
  • 2 eieren
  • 1/2 kg spinazie
  • vetstof: bv. Alpro Soya Bakken en Braden
  • water
  • muskaatnoot
  • peper + zout
Cuisine: Cooking time: 30 mins Serving: 2 people

Bereidingswijze:

  1. Breng water met azijn aan de kook.
  2. Breek de eieren elk in een tas, draai het rond en laat het voorzichtig in het kokende water vallen, 4 à 6 minuten.
  3. Schep het met een schuimspaan uit en laat uitlekken.
  4. Was de spinazie heel goed.
  5. Breng water aan de kook en breng er de spinazie enkele minuten in.
  6. Spoel onder koud water.
  7. Stoof de spinazie op in vetstof en breng op smaak.
Meal: Food type:

Leave a Reply


Recent Recipes

Verfrissende granita

Posted on jun - 15 - 2014

0 Comment

Het perfecte roerei

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Volkoren wentelteefjes

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Zelfgemaakte amandelmelk

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Recent posts