Posted by on okt - 23 - 2012 under Recepten, Voorgerechten
Ingredients
  • 3/4 liter water
  • 1 kippenborst
  • 1/2 ui
  • 1 wortel
  • 1/4 prei
  • 1 stengel selder, tijm, laurier
  • peterselie
Cuisine: Cooking time: 60 - 70 mins Serving: 2 people

“De naam zegt het alleen maar: groenten, groenten en nog eens groenten! En het is nog super gezond ook!”

Bereidingswijze:

  1. Breng het water samen met de kip aan de kook.
  2. Was de groenten en snijd ze fijn, voeg ze toe aan het water en kruid.
  3. Laat 1 uur koken onder gesloten deksel, schep regelmatig het schuim af.
  4. Haal de kip eruit en werk de soep af met peterselie.

Leave a Reply


Recent Recipes

Verfrissende granita

Posted on jun - 15 - 2014

0 Comment

Het perfecte roerei

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Volkoren wentelteefjes

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Zelfgemaakte amandelmelk

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Recent posts