Posted by on okt - 23 - 2012 under Hoofdgerechten, Recepten
Ingredients
  • 300 gram gebraad
  • vetstof: bv. Alpro Soya Bakken en Braden
  • 1 dl water + blokje
  • 125 g champignons
  • 1,5 dl light room: bv. Alpro Soya Light Cuisine
Cuisine: Cooking time: 30 - 60 mins Serving: 2 people

“Kalkoen is, naast kip, ook één van het gezonde gevogelte. Maar pas wel op met roomsaus, daar zitten namelijk héél véél calorieën in.”

Bereidingswijze:

  1. Korst het vlees in de vetstof en kruid.
  2. Voeg wat bouillon toe en laat op een zacht vuurtje garen.
  3. Stoof ondertussen de champignons.
  4. Neem het vlees uit de braadjus en snijd in schijfjes.
  5. Voeg de champignons en room aan de jus toe, laat inkoken.
  6. Breng op smaak en bind indien nodig.
Meal: Food type:

Leave a Reply


Recent Recipes

Verfrissende granita

Posted on jun - 15 - 2014

0 Comment

Het perfecte roerei

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Volkoren wentelteefjes

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Zelfgemaakte amandelmelk

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Recent posts