Posted by on okt - 23 - 2012 under Recepten, Voorgerechten
Ingredients
  • 1 prei
  • 1 ui
  • 1 kleine aardappel
  • 1 stuk selder
  • vetstof: bv. Alpro Soya Bakken en Braden
  • 1/2 liter water
  • bouillonblokje
  • peper + zout
Cuisine: Cooking time: 30 - 60 mins Serving: 2 people

“Prei wordt niet alleen gekookt en soms rauw als groente gegeten, maar wordt ook als keukenkruid gebruikt en verwerkt in salades. Met wortels en knolselderij wordt prei in soep gebruikt.”

Bereidingswijze:

  1. Maak de groenten schoon en spoel ze.
  2. Snijd ze grof.
  3. Stoof de ui in de vetstof, voeg de rest van de groenten toe en een halve kop water en laat even stoven.
  4. Voeg de rest van het water toe en laat 20 minuten koken.
  5. Mix de soep en kruid ze goed.
Meal: Food type:

Leave a Reply


Recent Recipes

Verfrissende granita

Posted on jun - 15 - 2014

0 Comment

Het perfecte roerei

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Volkoren wentelteefjes

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Zelfgemaakte amandelmelk

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Recent posts