Posted by on okt - 24 - 2012 under Hoofdgerechten, Recepten
Ingredients
  • 100 g kalkoengehakt
  • ei
  • paneermeel
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1/2 blik gepelde tomaten of verse tomaten
Cuisine: Cooking time: 60 - 70 mins Serving: 2 people

Bereidingswijze:

  1. Maak het gehakt op.
  2. Was de tomaten en snijd het hoedje eraf.
  3. Ontpit de tomaten voorzichtig (behoud de inhoud!).
  4. Kruid de tomaten en leg ze omgekeerd op keukenrol.
  5. Vul ze op met het gehakt.
  6. Schil de ui en snijd fijn, stoof ze en neem van het vuur.
  7. Voeg hierbij de gepelde tomaten en de verse tomatenpitten.
  8. Beboter een vuurvaste kom en zet er de gevulde tomaten en de saus in.
  9. Zet ze 60 minuten in de oven op 170°C.

Leave a Reply


Recent Recipes

Verfrissende granita

Posted on jun - 15 - 2014

0 Comment

Het perfecte roerei

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Volkoren wentelteefjes

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Zelfgemaakte amandelmelk

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Recent posts