Ingredients
- 1 scharrelei
- 4 eetlepels amandelmelk (evt. zelfgemaakte)
- kaneelpoeder
- 3 sneetjes oud (of nieuw) brood
- klontje Alpro Soya Bakken en Braden boter

Weet je niet wat aanvangen met die restjes oud brood die in je kast liggen? Geef deze een tweede kans met dit overheerlijk recept!
Bereidingswijze:
- Klop in een kom het ei met de amandelmelk en kaneel los;
- Snij de sneetjes brood schuin doormidden;
- Smelt een klontje boter op een laag vuur in een grote koekenpan;
- Haal de sneetjes brood aan beide kanten door het mengsel en laat even uitdruipen;
- Leg het brood vervolgens in de pan en bak het 2 minuten;
- Draai de sneetjes om en bak ze aan de andere kant goud-bruin en krokant;
- Strooi een beetje ahorn- of agavesiroop bovenop de wentelteefjes en serveer met wat lekker vers fruit of groentjes.