Posted by Andy on mrt - 19 - 2014 under Lunch, Ontbijt, Recepten
Ingredients
  • 1 scharrelei
  • 4 eetlepels amandelmelk (evt. zelfgemaakte)
  • kaneelpoeder
  • 3 sneetjes oud (of nieuw) brood
  • klontje Alpro Soya Bakken en Braden boter
Cuisine: Cooking time: 5 - 10 mins Serving: 2 people

Weet je niet wat aanvangen met die restjes oud brood die in je kast liggen? Geef deze een tweede kans met dit overheerlijk recept!

Bereidingswijze:

  1. Klop in een kom het ei met de amandelmelk en kaneel los;
  2. Snij de sneetjes brood schuin doormidden;
  3. Smelt een klontje boter op een laag vuur in een grote koekenpan;
  4. Haal de sneetjes brood aan beide kanten door het mengsel en laat even uitdruipen;
  5. Leg het brood vervolgens in de pan en bak het 2 minuten;
  6. Draai de sneetjes om en bak ze aan de andere kant goud-bruin en krokant;
  7. Strooi een beetje ahorn- of agavesiroop bovenop de wentelteefjes en serveer met wat lekker vers fruit of groentjes.
Meal: Food type:

Leave a Reply


Recent Recipes

Verfrissende granita

Posted on jun - 15 - 2014

0 Comment

Het perfecte roerei

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Volkoren wentelteefjes

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Zelfgemaakte amandelmelk

Posted on mrt - 19 - 2014

0 Comment

Recent posts